Selma work trip till Banyuls sur Mer

Följ med på en inspirerande resa till södra Frankrike och dela med dig av dina yrkeskunskaper!

Resan varvas med aktiviteter och föreläsningar, var vi Selmor får möjlighet att dela våra erfarenheter som entreprenörer och våra specialkunskaper från våra yrkesroller.

Aktiviteter som finns tillgängliga är: vandring längst medelhavets vackra stränder, el cykel i bergen, yoga, vinprovning hos de lokala vingårdarna, besöka pittoreska byar, listan kan bli lång.

Tillsammans lagar vi franska måltider av lokala råvaror och besöker torghandel och fiskmarknad.

Tanken att göra en arbetsresa till Banyuls-sur-Mer föddes för flera år sedan. På Selmas frukostmöte den 9 nov presenterade Jeanette, som driver Mälarö Yoga &Friskvårdcenter, och jag (Regina) ett förslag till resa. Det är vi två som står för arrangemanget.

Jag bor och driver verksamhet i vackra Banyuls-sur-Mer vid medelhavet i foten av Pyrenéerna. Här arbetar jag med semesteruthyrning av bostäder och arrangerar olika typer av resor och evenemang.

Mera information hittar du på min hemsida: www.reginas.eu

Vi har tillgång till möteslokal med gott om utrymme, kök och en härlig trädgård

För boende rekommenderar jag lägenheterna på Rue Voltaire, centralt och bara 50 meter från stranden. Där finns 3 lägenheter med 2 sovrum med separata sängar och en mindre lägenhet för 2 personer med separata sängar. Det finns även fler smålägenheter på Place Paul Reig.

Priset för de större lägenheterna är 100 € per dag och för de mindre 80 €. Lite beroende på hur man vill dela lägenhet blir kostnaden 25 - 50 € per dag och person.

Var och en bokar sin egen flygresa. Vi rekommenderar flyg till Barcelona som ligger 200 km från Banyuls. Därifrån går tåg, alternativt att man delar på en hyrbil.

Planerad tid för resan är i vår eller kommande höst, beroende på deltagarnas intresse, till exempel efter påsk till mitten på maj, alternativt på hösten, veckorna 40, 43 och 45 - 48.

Solen skiner så gott som varje dag. Banyuls har 300 soldagar per år! Våren är ljuvlig med alla blommor och den fräscha luften. På hösten kommer varma, ljumna vindar från havet. Alla årstider är fantastiska och lika fina.

 

För att kunna gå vidare i planeringen behöver vi få svar på följande frågor;

1.Vem är intresserad av att följa med

2 När i tiden skulle det passa bäst?

3. Önskemål om boende, egen bostad, eget rum eller delat rum?

4. Vill du bidra med din kompetens till programmet och i.s.f. med vad?

Svara per mejl till;  

Varmt välkomna önskar Regina och Jeanette

  1. Se presentation från Selmamötet 2023-11-09