Om oss

Jeanette Lavenant

Efter ca 15 år i Telecombranchen på internationella företag fick jag 2010 diagnosen Narkolepsi. Jag valde då att utbilda mig till yogalärare som är ett fantastiskt redskap för helhetshälsa. Idag har jag 10 års erfarenhet som yogalärare och lever så gott jag kan enligt yogans principer med respekt för människa, djur och natur. Jag undervisar i Yin Yoga, Medicinsk Yoga, Coreyoga och Hatha Yoga. Då rätt kost är en viktig del av yoga samt förbättrat Narkolepsin avsevärt äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Jag är även diplomerad massör i Svensk Klassisk Massage, Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt hälsovägledning och individuell Yogaterapi. Tack vare en förståelse för kroppens biomekanik och de problem flertalet människor lider av anpassar jag övningar och massage för varje person individuellt och delar gärna med mig av tips och råd för naturlig helhetshälsa.

Endre Andersen

Endre grundade Mälarvikens naprapati och rehab och är en glad och engagerad naprapat från Norge. Största drivkraften är att hjälpa andra människor att må bättre. Han har själv varit aktiv fotbollsspelare och har därför ett stort intresse och erfarenhet av idrottsskador. Stor vikt läggs i att hitta orsaken till dina besvär och styrkor är noggrannheten och förmågan att se mönster som kroppen skapar när du har ont. Utbildning finns inom JEMS- rörelseanalys/screening och stabiliseringsträning, Dry Needling – “Behandling av muskelknutor med nålar”, och inom fotens anatomi och biomekanik med anpassning av sulor. Utöver detta över 10 år erfarenhet av traditionella smärttillstånd. Endres mål är att, utöver en noggrann undersökning, behandling och åtgärdsplan, få patienterna att få en förståelse för vad deras smärtproblematik grundar sig i och på detta sätt hjälpa de tillbaka till en smärtfri vardag.

Celia Gelinder

Utbildad Hatha yoga lärare och Masageterapeut inom Klassisk Svensk Massage på Svenska Friskvårdsteamet.

Johanna Ejdeholm

Ibland blir livet inte som man tänkt sig, men precis som det är menat. Sommaren 2017 insjuknade jag i svår utmattningsdepression. Under min sjukskrivning provade jag först allt som den vanliga sjukvården hade att erbjuda. Men jag blev bara sämre. Jag sökte mig då nya, alternativa vägar. Mindfulness, meditation, självhjälpböcker och måttlig motion. Jag har alltid haft hög intuition och kunde varsla om saker innan de händer.  Det kom upp till ytan iom min sjukskrivning. När livet sattes på paus kom de mediala gåvor tillbaka och nu med full kraft och vägen framåt i livet var helt plötsligt glasklar. Detta var ju mitt livskall. Att arbeta med människor men på ett annat sätt en tidigare. Idag arbetar jag som medial rådgivare på bl.a tarottv.se, via min egna Facebooksida Johannas änglarum och här på Mälarö Friskvårdcenter