Jeanette Lavenant

Efter cirka femton år i telecombranschen fick jag 2010 diagnosen narkolepsi. Jag valde då att utbilda mig till yogalärare för att det är ett fantastiskt redskap för helhetshälsa. 


Idag har jag tio års erfarenhet som yogalärare som hjälpt mig att hantera och leva med en kronisk funktionsnedsättning. Jag lever så gott jag kan enligt yogans principer med respekt för människor, djur och natur. 


Sedan 10 år tillbaka driver jag Mälarö Yoga & Friskvårdcenter där jag håller kurser i bland annat yoga, medveten andning, kosthållning och levnadsvanor för bättre hälsa på företag, kommuner och på yogastudion. Jag undervisar i Yinyoga, Medicinsk yoga, Ashtangayoga, Coreyoga och Hathayoga och brinner för att hjälpa allt från barn till seniorer att må sitt bästa. 


Då rätt kost är en viktig del av yoga och av det skälet att det förbättrar min narkolepsi äter jag själv en antiinflammatorisk kost. Jag är Diplomerad Raw Food Chef och Living Food Instructor. 


Jag är också diplomerad massör i svensk klassisk massage, Lymfflödesmassage, chakrabalansering, chakramassage, hälsovägledning och individuell yogaterapi. Genom en förståelse för kroppens biomekanik och problem människor kan lida av anpassar jag övningar som andning, stretch, mental träning och massage individuellt. Jag delar gärna med mig av råd och tips för hur du kan må som bäst på ett naturligt sätt.

Linda Wåhlander har utövat yoga av och till sedan 2003 både i Sverige och i Indien. Linda är utbildad i Hatha yoga, 200 h och Restorative yoga 70 h vid Urban OM i Stockholm med internationella lärare från olika yogatraditioner. Hon har även gått Sunday School yoga's 50 h utbildning i Advanced assisting & touch methodology.
Lindas pass Hatha flow är en mjukt men ibland svettig hathaklass, med inslag från Bihhartraditionen, där rörelserna sätts ihop lite mer i ett flöde och där andetaget är vägledande. Målet är att känna in kroppen och vara närvarande.

Linda även vikarie i andra former av Yoga som tex Yinyoga.

Ylva Tamm Fluch

Diplomerad Virya yogalärare 300 timmar via Nordiska Yogainstitutet.

Som utövare av Hatha yoga sedan 2001 har jag erfarenhet av många olika yogaformer. Utöver min utbildning i Virya har jag 50 timmar Yin Yoga och 25 timmar Yoga Nidra. Jag gillar själv dynamisk, mjuk och medveten yoga. Yogan ger mig fokus, balans och energi och det vill jag också förmedla i mina klasser.

Marina Axelson
Mitt namn är Marina Axelsson och jag är 59 år och leder sedan 7 år tillbaka Ashtangayogan på tisdagar på Mälarö Friskvårdcenter. Jag började träna Ashtanga yoga redan 2001 för Gittan Hendele, men efter 5 år hade jag ett uppehåll. Därefter valde jag 2014 att utbilda mig till yogalärare på Axelsons Gymnastiska institut. Sedan dess har jag regelbundet tränat olika typer av yoga, men mest Ashtanga yoga. Jag har tränat för Sonja Lindh Masajadha, Petri Räisänen, Maria Boox och Kino från USA. Jag driver även en egen skola som utbildar hästmassörer sen 30 år och har egna hästar på min gård på Färingsö