Om oss

Jeanette Lavenant

Efter ca 15 år i Telecombranchen som bl.a. Key Account Manager, Global Account Manager och Channel Sales Manager Nordics för internationella företag fick jag 2010 diagnosen Narkolepsi. Jag valde då att utbilda mig till yogalärare som är ett fantastiskt redskap för helhetshälsa. Idag undervisar jag i bl.a. Yin Yoga, Medicinsk Yoga, Coreyoga och Hatha Yoga. Då rätt kost är en viktig del av yoga samt förbättrat Narkolepsin avsevärt äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Behandlingar som Klassisk Massage, Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt privat coaching i Yoga, hälsovägledning och individuell Yogaterapi

Endre Andersen

Endre grundade Mälarvikens naprapati och rehab och är en glad och engagerad naprapat från Norge. Största drivkraften är att hjälpa andra människor att må bättre. Han har själv varit aktiv fotbollsspelare och har därför ett stort intresse och erfarenhet av idrottsskador. Stor vikt läggs i att hitta orsaken till dina besvär och styrkor är noggrannheten och förmågan att se mönster som kroppen skapar när du har ont. Utbildning finns inom JEMS- rörelseanalys/screening och stabiliseringsträning, Dry Needling – “Behandling av muskelknutor med nålar”, och inom fotens anatomi och biomekanik med anpassning av sulor. Utöver detta över 10 år erfarenhet av traditionella smärttillstånd. Endres mål är att, utöver en noggrann undersökning, behandling och åtgärdsplan, få patienterna att få en förståelse för vad deras smärtproblematik grundar sig i och på detta sätt hjälpa de tillbaka till en smärtfri vardag.

Marina Axelsson-Callum

Har jobbat som massageterapeut i USA både som egen och anställd på amerikanskt sjukhus på 90-talet. Är även utbildad kinesiolog och zonterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut. Erbjuder behandlingar i Klassisk massage, Muskulering som är en test och töjningsmetod och lämpar sig bra för ledproblem och muskelspänningar.Zonterapi - är en metod där man stimulerar reflexzoner under foten som påverkar olika inre organ och rörelseapparaten. Marina är också utbildad Fysioterapeut på smådjur i Strömsholm och Equine Massageterapeut i USA. Hon driver Axelsons Animal Massage School sedan 24 år tillbaka. Marina började träna Ashtanga yoga 2001 och efter en nackskada gjorde hon uppehåll några år och kom tillbaka till yogan och utbildade sig till Yogalärare RYT 200 h på Axelsons för att hjälpa sin astma. 

Anna-Celina Mikaelsson

Jag inledde min yrkesverksamma bana med att jobba som kock. Under småbarnsåren valde jag att läsa till journalist på Tollare folkhögskola i Saltsjö-Boo, vilket var väldigt roligt och intressant och jag har även skrivit för tidningen Yoga för dig.Under de senaste åren har jag jobbat inom vården. Jag ville utvecklas vidare och bestämde mig för att söka till Axelsons gymnastiska institut och då till kursen med inriktning spaterapeut. Jag använder förträdesvis ekologiska produkter såsom Maria Åkerberg.Efter att jag blev diplomerad spaterapeut i juni så har jag jobbat/jobbar på Elements spa som hör till Clarion hotel Skanstull på Södermalm. Att må bra och att få andra att må bra via mina behandlingar känns givande.

Johanna Ejdeholm

Ibland blir livet inte som man tänkt sig, men precis som det är menat. Sommaren 2017 insjuknade jag i svår utmattningsdepression. Under min sjukskrivning provade jag först allt som den vanliga sjukvården hade att erbjuda. Men jag blev bara sämre. Jag sökte mig då nya, alternativa vägar. Mindfulness, meditation, självhjälpböcker och måttlig motion. Jag har alltid haft hög intuition och kunde varsla om saker innan de händer.  Det kom upp till ytan iom min sjukskrivning. När livet sattes på paus kom de mediala gåvor tillbaka och nu med full kraft och vägen framåt i livet var helt plötsligt glasklar. Detta var ju mitt livskall. Att arbeta med människor men på ett annat sätt en tidigare. Idag arbetar jag som medial rådgivare på bl.a tarottv.se, via min egna Facebooksida Johannas änglarum och här på Mälarö Friskvårdcenter