Wild Woman - ett helgretreat för att frigöra din naturliga styrka på Sånga Hotell & konferens den 11-12 November


Tillsammans njuter vi av upplevelser för kropp och själ. Balanserande och avstressande yoga, uppiggande träning i skogens omfamnande lokaler samt en stärkande gemenskap i Sånga-Säbys vackra miljöer på Färingsö i Ekerö kommun strax utanför Stockholm. 

Vi kommer hela helgen jobba med att ta fram ditt bästa, ditt vilda jag, den du är när vi plockar bort alla krav och andra yttre faktorer som styr ditt liv. Helgen är tänkt att ge dig en värme och styrka som kommer inifrån och drivs av lust och glädje. Du kommer att komma i kontakt med din inneboende superkraft ,även kallad ”the Innate force”, Qi eller Prana och få den att flöda för hälsa, kraft och glödje i livet.

Självklart äter vi gott och de som önskar kan även njuta av bastu och dopp i sjön. 

Vilka är vi?

Jeanette Lavenant är erfaren Yogini och driver Mälarö Yoga & Friskvårdcenter på Ekerö. Jeanette kommer att guida dig genom avstressande och stärkande Yoga för att landa in i dig själv och bara vara i nuet. Yogan hjälper till att frigöra din inre superkraft och vara mer närvarande i stunden.

Anna Adelman är skogsråt som öppnar upp de gröna träningslokalerna och guidar dig till en lustfylld träning, anpassad till dig och din dagsform. En träning som är så mycket mer än just träning. Anna är grundare till träningskonceptet stark ute och driver Cross Nature.

 Ett gemensamt mål för oss är att din rörelse ska drivas av lust och vilja och anpassas efter var du befinner dig i livet och för dagen. Vi vill ge dig balans och en styrka, både i kropp och själ för att vara rustad för det livet erbjuder. 

Program:
Lördag: 
kl. 09.30 Ankomst
kl. 10.00 Yoga för att väcka upp din inre superkraft samt föreläsning om ”Prana-din inneboende superkraft” och hur du frigör den.
12.30  Lunch
14.00  Interaktiv föreläsning: ”Ditt vilda jag”
14.30 Utomhusträning – med en stor dos självkärlek i skogens rum
16.00 Fika
Bastu och utomhusbad
19.00 Middag 

Söndag:
07.00 Utomhusträning – ett smakprov av naturens endorfiner
08.30 Frukost
10.00 Yin yoga- med fokus på djupandning och medveten närvaro där du får bara vara, utan alla måsten.
11.30  Coachande workshop: Min väg framåt – verktyg och övning för en positiv förändring
12.30 Lunch
13.30- 14.15 Chakra sound Meditation och avslutning

Pris: 3995 kr i delat dubbelrum (500kr tillkommer för enkelrum)

Plats: Sånga Säby Hotell & Konferens AB Sånga-Säbyvägen 187, 179 96 Svartsjö

 Anmäl dig här

Yogaresa till Banyuls i Frankrike